Uppleva Stockholm från ovan

Uppleva Stockholm från ovan.

Uppleva Stockholm från ovan.

"UFO"n rymmer 60 personer åt gången och turen tar 7 minuter.

”UFO”n rymmer 60 personer åt gången och turen tar 7 minuter.

I helgen gjorde jag och familjen en mycket lyckad Tekryssning i Stockholms skärgård. På väg till kajen passerade vi Kungsträdgården och där stod helt oväntat ett högt torn med något som såg ut som ett ufo på sig. Det visade sig vara ett högt utsiktstorn från vilken man kan uppleva Stockholm från ovan.

Vi köar till City Skyliner.

Vi köar till City Skyliner.

Utsiktstornet kallas City Skyliner, är 81 meter högt, och är placerat i Kungsträdgården under Eurovision Song Contest. Det är en familjeattraktion med 360 graders panoramautsikt över en riktigt vacker del av Stockholm. Den erbjuder en upplevelse från en plats som aldrig tidigare varit tillgänglig.

City Skyliner erbjuder en unik upplevelse mitt i hjärtat av Stockholm.

City Skyliner erbjuder en unik upplevelse mitt i hjärtat av Stockholm.

Stockholm i vårt hjärta!

Stockholm i vårt hjärta!

Rosa blomsterprakt i Kungsträdgården.

Rosa blomsterprakt i Kungsträdgården.

Skylinern tar 60 personer åt gången och kostar 100 kronor för vuxna och 80 kronor för barn. Det invigdes redan den 29 april och kommer ha öppet till den 22 maj. Jag och familjen åkte givetvis upp på vår väg tillbaka till bilen efter kryssningen. Det var väldigt dyrt för en färd som endast varade 7 minuter, men helt klart värt pengarna trots allt. Häftig upplevelse, fantastisk utsikt och vi kunde alla fyra konstatera att det inte finns många (någon?!) städer i världen som är vackrare än Stockholm!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *