Vackra sommarkvällar och solnedgångar

Rosersbergsviken. Vackra sommarkvällar och solnedgångar.

Rosersbergsviken. Vackra sommarkvällar och solnedgångar.

Är det något vi har njutit av mycket denna sommar så är det vackra sommarkvällar och solnedgångar. Hela vår semester har varit solig och varm. Ett par timmars regnande, that’s it. Känner mig riktigt lyckligt lottad.

Dävensö.

Dävensö.

Fiske i solnedgången.

Fiske i solnedgången.

Vi har varit ute med båten vid flera tillfällen och då har njutningen varit total. Jag är riktigt glad att vi köpte båten. Båtlivet har bara varit en positiv upplevelse så här långt. Barnen har hållit sams(-ish), maken och jag har hållit sams(-ish), vädret har varit perfekt och vi har sett och upplevt så mycket fantastiskt. Harmonin är total när man har båt. Det finns inte mycket att göra eller några måsten. Vi går alla ner i varv och blir riktigt avslappnande. Vi fixar lite med båten, äter, pratar, lyssnar på musik, fiskar, badar, läser och går på upptäcksfärder.

Granskär.

Granskär.

Mera Granskär.

Mera Granskär.

Bjuder er på några av de magiska sommarkvällar vi har njutit av under semestern. Även om semestern är slut kommer det helger framöver. Då ger vi oss ut med båten igen!

Strängnäs.

Strängnäs.

Varje kväll fick vi njuta av magiska solnedgångar.

Varje kväll fick vi njuta av magiska solnedgångar.

Vackert!

Vackert!

Bedårande vackert!

Bedårande vackert!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *