Årliga pepparkaksbaket 2023

Årliga pepparkaksbaket 2023
Årliga pepparkaksbaket 2023

Självklart blev det hembakta pepparkakor även till detta års första advent. Att jag och barnen bakar pepparkakor ihop är en tradition vi håller i men i år blev den av tidsbrist lite annorlunda. Det årliga pepparkaksbaket 2023 blev uppdelat i två där jag, i sällskap av Fabbe, bakade pepparkakor dagen före advent och barnen bakade just på första advent.

Njutet första advent!
Njutet första advent!

Självklart använde jag mitt sedan länge beprövade recept och resultatet blev de mest fantastiska pepparkakorna man kan tänka sig!

Njutet andra advent.
Njutet andra advent!

Glöm inte att sätta på Lars Vegas Trio och Lars Christmas när ni bakar. Det ger både skratt och julkänsla!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *