Tjuvstart av paketöppnande

JulklappsöppningJulen firar vi för 8:e året i rad (tror jag att det blir) i en stuga i fjällen hela familjen tillsammans med Mattias föräldrar och tre systrar. Några gånger har min mamma även följt med, men inte i år. Att fira jul på detta sätt är ganska enkelt och avslappnande och har blivit en fin tradition. Veckan bjuder på skidåkning på längden och tvären uppblandat med annan utelek, afterski, god mat och trevligt sällskap.

Ny iPhoneJulmaten och annan mat köper och förbereder vi hemma och släpar med oss. Julklappar till barnen tas också med. De största julklapparna och Mattias och mina julklappar till varandra öppnar vi hemma. Bilen kommer vara överfull i vilket fall som helst.

Överlycklig killePaketen öppnades i morse. Gustaf fick en Combat Creatures Attacknid Vanguard Stryder. Filippa fick en iPhone 5c. Hon har haft en iPhone 4 som har gjort sitt och behövdes bytas ut. Ja, den faller inte under kategorin stor men vi behövde fixa med simkortet i telefonen innan vi åkte iväg. Barnen blev verkligen superglada och har jublat hela dagen! Jag fick nya längdåkningskläder (pjäxorna köpte jag nya förra året) och Mattias fick nya hörlurar. Happy family helt enkelt!

Nya längdkläder

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *