Vasaloppsläger med Erik och Billan

Vilken otrolig långweekend jag har haft! Jag var iväg med min syster, 8 andra vinnare och två representanter från Risenta på vasaloppsläger på Erik och Billan Östlunds (Westin) konferenscenter Kungsholmen i Hälsingland.

Jag är helt lyrisk. Allt var perfekt!

Tack Risenta och Erik/Billan för ett fenomenalt upplagt arrangemang!!!!!

Vädret visade sig från sitt bästa humör, några minusgrader och solsken alla dagar.

Konferenscentret var fenomenalt, underbara rum och sköna sängar.Underbar service vad gäller mat och dricka och övrigt från Billan, Erik och deras anställda. Maten var helt underbar och fantastiskt god. Från frukost, mellanmål, lunch, middag till kvällsfika. Jacob Wismar som kom och lagade middag första kvällen var lika trevlig och charmig som vanligt och lagade fantastiskt god mat. Perfekta, jätteroliga kvällsaktiviteter. Två olika vedeldade bastubad, badtunna, isvaksbad, vallningskurs, skidsnack (plus då matlagningen med Jacob).

Perfekt sammansatt grupp. Alla kom vi jättebra överens och vi låg på olika nivåer vad gäller skidåkningen så vi kompletterade varandra bra.Vi hade fantastiskt trevligt ihop!

Erik och Billan var underbara! Trevliga, öppna, personliga, fenomenala, ja alla superlativ du kan komma på. De hade lagt upp skidträningen (och kvällsaktiviteterna) på bästa sätt. Spåren Erik drog var perfekta och gav oss möjlighet att öva på olika tekniker. Vi fick personliga råd, tips och feedback. Min skidteknik utvecklades något enormt och jag är så tacksam och glad! Vad jag har utvecklats! Vi fick jättebra träningstips i övrigt också. Vi fick kostråd, dels individuella, dels till hela gruppen. Mycket användbart!

Vi fick jättefina presenter. Dels från Risenta: Jacobs senaste kokbok och massa Risenta-produkter. Från Swix: Startkit med valla och kloss samt gratis racing-vallning på Vasaloppet/Tjejvasan av deras vallningsteam.

Jag rekommenderar verkligen att åka iväg på ett sånt här läger. Hur kul och underbart som helst! Det bästa jag har gjort på bra länge. Nu är det inte säkert att jag kommer att åka Vasaloppet ändå. Jag ska försöka byta min startplats mot en start på Tjejvasan i så fall. Jag kanske orkar 9 mil, men det kommer slita mer än vad det ger. 3 mil känns mycket mer rimligt och framför allt kvalitativt skulle det ge mig mer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *