Underbart god stek

Kvällens middag blev en kalvstek som jag lagade till i söndags. Receptet är hämtat från kokboken ”Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder. Jag har lagat den en gång förut och det blev lika stor succé idag som förra gången. Till steken hade vi självklart såsen som köttet kokas i samt kokt potatis, svartvinbärsgelé och grönsaker. Riktigt gott!

Steken lagade jag till min min nya Le Crueset-gryta. Det var första gången jag använde den och den var inte bara en kanonbra gryta utan även snygg att se på!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *