Ugnsbakad lax med dill, chili och citron

Kvällens middag blev ugnsbakad lax, kokt potatis, kvarg med thai chili sås samt grönsaker. Laxen tillagade jag på låg temperatur i ugnen under lite längre tid. Laxen blir på så sätt extra saftig och välsmakande. Laxen toppade jag med färsk dill, hackad, röd chili, citronsaft och flingsalt. Så gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Emma-Lou skriver:

    Det såg jättegott ut det där! Jag har gjort någon liknande förut. Vi åt också ungsbakad lax idag (gräddig med curry, salt och peppar), fast med grönsaksrisotto till 🙂 Riktigt gott det också.

    Tack så mycket för vinsten av spelgubben – har mejlat dig! TACK igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *