Brottning med Phoenix

Gustaf och Phoenix på Andys LeklandKollar ni på Gladiatorerna? Själva bänkar vi oss hela familjen framför tvn när Gladiatorerna går. Vi tittar, kommenterar och har det mysigt och roligt ihop. Perfekt familjeunderhållning!

En av barnens favoritgladiatorer är givetvis Phoenix ,eller som han egentligen heter Aris Denis Sanchez. Phoenix sätter fyr i arenan och publiken med sitt varmblodiga temperament och glada humör. Trots sitt glada och spexiga yttre är han en hetlevrad kämpe, vars inre glöd ingen har lyckats släcka. Han kämpar med intensiteten hos ett vulkanutbrott, och nåde den som står i vägen.

I helgen besökte Phoenix Andys Lekland i Barkarby. Alla barn som ville fick utmana honom på en brottningsmatch, fotograferas tillsammans och passa på att knipa en autograf. När Gustaf fick reda på detta celebra besök kunde ingen hålla honom borta från Andys (han älskar Andys lekland och att få träffa en gladiator tyckte han bara var bonus). Bara för mig att styra kosan dit!

När vi kom fram visade sig att typ halva Gus klass var där vilket förstås var riktigt kul för honom. Vi började dock med att hälsa på Phoenix, fick en autograf och självklart tog de sedan en brottningsmatch. En gladiator var ingen match för Gustaf utan han stod som självklar segrare efter en kort men intensiv omgång i ringen.

Sedan lockade kompisarna mer än något annat. Ojojoj vad de sprang, lekte och hade kul! Gustaf dröp av svett när det var dags att bege sig av hemåt. Underbar vardagsmotion för aktiva barn!

Redo!

Spännande!Gustaf kopplar ett greppPhoenix ramlarVilken match!Gustaf står som slutgiltig segrare!Belöning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *