En paus från vardagen

Den här veckan är det påsklov här i Stockholm. Både jag och Mattias jobbar dock måndag till torsdag och barnen är på fritids. Det går ingen nöd på barnen, de har jättekul på fritids. Det blir ju ändå långledigt från fredag till måndag. Då skulle det vara kul att hitta på något lite extra med barnen. Jag funderar på om vi skulle lyxa till det och ta in på något mysigt och barnvänlig hotell. Man behöver inte ens resa bort. Jag tycker det är lika härligt att semestra i min egen hemstad.

Welcome hotel

Vid shoppingparadiset Barkarby stad/outlet här i Stockholm ligger Welcome Hotel som verkligen är både mysigt och barnvänligt. De har valt att satsa på familjerna och satt barnen i fokus. Man bor i trevliga familjerum, det finns lekplats och på sommaren även en uppvärmd utomhuspool och barnen kan leka i Trollgrottan och Trolltältet. I restaurangen har de barnmeny innehållandes många av barnens favoriträtter.

Barnens welcome hotel

I Welcome Hotels närhet finns aktiviteter för hela familjen. Gångavstånd till outletten och handelsbyn samt de största varuhusen som Ikea, Bauhaus och Elgiganten med flera. Stockholm City ligger endast 15 minuter bort med pendeltåg och inne i stan finns ju mängder med roliga aktiviteter för barn och familjer.

Ska du hitta på något roligt med barnen och familjen i påsk?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Hade ingen aning om att det hotellet fanns, tack för tipset. ska ni dit? hoppas ni må¨r bra, glad påsk, kram,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *