Yoga och frukost

Yoga och frukost med Wingårdh Wellnes på Clarion Sign Hotel.
Yoga och frukost med Wingårdh Wellnes på Clarion Sign Hotel.

Igår började jag min vecka på bästa möjliga sätt. Yoga och frukost i sällskap med en betydelsefull vän. Det är yoga- och meditationsläraren Lisa Wingårdh/Wingårdh Wellnes som varje måndag har en yogaklass på Selma City Spa, Clarion Sign Hotel.

Under Lisas ledning njuta av ett skönt Yoga flow.
Under Lisas ledning njuta av ett skönt Yoga flow.

Vi fick under Lisas ledning njuta av ett skönt Yoga flow (Hatha yoga) i en harmonisk och vacker miljö. Yogaklassen är designad för både nybörjare och vana yogis. Yogan har olika teman för varje vecka – teman som self-care, wellness och happiness. Klassen höll på i en timme och tiden bara flög fram. Det var inte jobbigt alls. Bara sköna, vilsamma positioner som gjorde gott för kropp och själ!

I savasana.
I savasana.

Efter yogan gick vi ner till frukostmatsalen på hotellet och fick njuta av en riktigt härlig frukostbuffé med allt man kan önska. Själv åt jag två rostisar med hummus och äggröra samt hummus och skinka, yoghurt med flingor och frukt, melon och frukt i massor. Självklart avslutar jag min frukost som jag alltid gör på hotellfrukostar med pannkaka, nutella, sylt och grädde och en croissant.

Skön yoga i harmonisk miljö.
Skön yoga i harmonisk miljö.

Vilken tillfredsställelse jag kände när det var dags att åka till hemmakontoret. Det här gjorde verkligen gott för hela kroppen och knoppen och något man borde (ska?!) göra oftare!

Riktigt fin och lyxig frukostbuffé!
Riktigt fin och lyxig frukostbuffé!

Pris: 200 kr för 60min yoga och om man vill njuta av frukostbuffén så kostar den endast 100 kr (går att ta en frukostpåse som Take Away). Läs mer här!

Det obligatoriska avslutet på en hotellfrukost!
Det obligatoriska avslutet på en hotellfrukost!

Lisa Wingårdh grundade Wingårdh Wellness efter att ha sagt upp sig från sitt heltidsjobb inom finans och åkte till Indien för att bli yogalärare. Nu vill hon dela Yogans magi med världen. Lisa har själv praktiserat yoga i 9 år och är specialist inom Hatha Yoga som passar både nybörjare och erfarna yogis. Njut av en avslappnande klass med fokus på andning, meditation och en stund av stillhet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *