Bokrelease Rosa Kokboken

Rosa Kokboken av Anna BensonRosa festSom ni säkert vet är oktober den rosa månaden. Hela Sverige färgas rosa med hjälp av företag som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. Rosa Bandet säljs till förmån för Cancerfonden. Det säljs samtidigt mängder av rosa produkter från någon av Cancerfondens samarbetspartner där en del av intäkterna också går till Cancerfonden.

Rosa skumpa på rosa kalasRosa bubbies (en supergod glass - här med hallon utanpå och vit choklad inuti)Tidigare ikväll var jag på bokreleasen av kokboken Rosa Kokboken. Rosa Kokboken säljs också den till förmån för Cancerfonden och är ett projekt där författaren Anna Benson samlar 20 kvinnliga profiler som delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer.

Anna Benson med Anna Book och Sara Varga Anna, Sanna och NanneAnna, Anna och LuluMedverkar gör  Anette Norberg, Anna Book, Anna Brolin, Anna Maria Corazza Bildt, Christina Schollin, Cissi Wallin, Jennifer Brown, Jenny Strömstedt, Kim Anderzon, Lulu Carter, Magdalena Forsberg, Marie Göranzon, Nanne Grönvall, Pernilla Wiberg, Regina Lund, Renée Nyberg, Sanna Bråding, Sara Varga, Tina Thörner och Valerie Aflalo.

Ost, korv, skinka och oliverUrgoda makronsDet är begränsad upplaga och först till kvarn. 100 kr per bok går till kampen mot cancer. Skynda och köp ni också! Fuck cancer!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Kul 🙂 missade ju idag igen pga kurs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *