Grillade burgare

Grillningen fortsĂ€tter 🙂 Idag blev det hemgjorda hamburgare, Max Frisco-bröd, grillad majskolv och andra smaskiga grönsaker som sallad, lök, tomat samt dressing, bearnaisesĂ„s, ketchup och senap. Gott gott!

Vi testade Ă€ven öl och juice som jag fĂ„tt för provsmakning av Kung Markatta. Mattias testade ölen. Ölen Ă€r Kung Markattas KRAV-mĂ€rkta folköl, en ljus lager. Hans omdöme Ă€r att det Ă€r en god sommaröl, den har en viss bitterhet som passar bra till mat och grillat, passade bra till kvĂ€llens hamburgare. Jag och barnen testade en av juicerna. Det Ă€r ekologisk fruktjuice som finns i fyra olika smaker, dvs GranatĂ€pple, Persika & Ă€pple, GranatĂ€pple & fikon samt Äpple. Vi började med att testa Persika & Ă€pple. Gustaf gillade den inte alls, Filippa ville ha mer och mer. SjĂ€lv tyckte jag den var god, men smaken pĂ„minde lite för mycket om nyponsoppa och jag tyckte konsistensen var för tjock för att vara en juice.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och Àr 47 Är, bor i Stockholm med min man Mattias och mina tvÄ Àlskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans pÄ alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, trÀning och hÀlsa, resor och vardag och hur man fÄr detta att gÄ ihop i livet som heltidsarbetande förÀlder. Bloggen Àr helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hÀlsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske ocksÄ...

2 svar

  1. Oj sĂ„ gott det ser ut! Ha en jĂ€tte skön helg! Kram Daniella – BakeCake

  2. Mikaela skriver:

    Maxbrödet Àr det absolut godaste tycker jag!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.