Ytterligare ett födelsedagskalas

Igår var vi iväg på Skylanders: Giants födelsedagskalas. Idag var vi på ytterligare ett födelsedagskalas. Det var Loppi.se som firar 3 år. Detta ville de fira genom att bjuda på förhandsvisning av barnfilmen Lilla Anna och Långa Farbrorn.

På bion såg vi en hel del kändisar (både A, B och C-kändisar), många trevliga bloggarkollegor och Loppiambassadörer (varav jag också är en). Självklart var underbara Katarina, Charlotta och Lisa från Loppi där också. Vi bjöds på Festis och russin.

Filmen var faktiskt riktigt bra. Perfekt för den mindre biobesökaren. Även mina barn som ju är 5 och 8 år tyckte att filmen var bra och smårolig. Perfekt familjefilm.

Efter filmen fick barnen varsin Långa Farbrorn eller Lilla Anna-glass samt ett diplom som visade att de varit på denna förhandsvisning.Vi vuxna fick en trevlig Loppipåse med diverse prover i (en nedbantad version av den jag fick på Underbara BARN). Tack Loppi för ett trevligt event!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sojka skriver:

    Härligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *