Zoégas 28e julkaffe

Zoégas 28e julkaffe

Zoégas 28e julkaffe

När vi ändå är inne på kaffe. Hur konstigt det än känns lurar julen bakom dörren. Jag har redan julbakat till och med! Julen är en högtid där alla har sina traditioner som man gärna följer. Traditionerna kan se lite olika ut från familj till familj. Sveriges mest sålda kaffe, Zoégas, följer sina jultraditioner och kommer som vanligt med ett speciellt julkaffe. I år blir det Zoégas 28e julkaffe.

Förpackningsdesignen är illustration som tolkar det moderna Afrika

Förpackningsdesignen är illustration som tolkar det moderna Afrika

Zoégas julkaffe 2016 är en mörkrost på bönor från bland annat Kenya, med toner av körsbär och mörk choklad och passar extra bra till Stiltonost, knäck, pepparkakor och fikon. Förpackningsdesignen är illustration som tolkar det moderna Afrika. Illustrationen är gjord av designstudenten Esther Gichuhi som deltog i Zoégas designtävling bland kvinnliga designstudenter på University of Nairobi under våren. Tävlingen är en förlängning av Zoégas omfattande hållbarhetsarbete i Östafrika.

Kaffet finns både malet och som hela bönor.

Kaffet finns både malet och som hela bönor.

Julkaffet kommer både som malet kaffe om 450 g och som hela bönor om 450 g (Selected Editions). Finns ute i butik nu.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *