Zoégas 29e julkaffe

God jul!

God jul!

Zoégas 29e julkaffe

Zoégas 29e julkaffe

Vad har du för dig i jul? Själv ska jag och familjen åter fira jul i fjällen. Förra året blev ett välbehövligt avbrott men i år är det Vemdalen som gäller. Förhoppningsvis mycket snö och mycket skidåkning. Egentligen gillar jag bara längdskidåkning. Troligen för att jag är värdelös på slalom och dessutom höjdrädd, men då resten av familjen föredrar utförsåkning blir det alltid mest av den varan. En sak jag vet är att jag kommer ha kaffe med mig i packningen. Sveriges mest sålda kaffe, Zoégas, följer sina jultraditioner och kommer som vanligt med ett speciellt julkaffe. I år blir det Zoégas 29e julkaffe.

Årets limiterade julkaffeblandning består av bönor från Zoégas egna hållbarhetsprojekt i Rwanda. Blandningen är den tjugonionde i ordningen, en smakfull mörkrost baserad på högväxta Arabicabönor med toner av fikon och smörkola vilket ger en fyllig och len eftersmak. Blir smakpremiär till Kalle Anka på julafton.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *