Adventskalender till teälskare

Nu börjar årets adventskalendrar att dyka upp till försäljning. Det är allt från gamla hederliga chokladkalendrar till legokalendrar, te- eller kaffekalendrar och skönhetskalendrar. Bara fantasin sätter gränserna. Min personliga uppfattning är att de flesta kalendrar mest innehåller skräp som säljs till ett överpris. Nu har jag (varuprov) fått hem ett budgetalternativ som är riktigt bra, en adventskalender till teälskare.

Adventskalender till teälskare

Adventskalender till teälskare

24 olika ekologiska teer.

24 olika ekologiska teer.

Det är företaget Sonnentor som tagit fram en tekalender som är förpackad som en helt vanlig förpackning med te. Förpackningen går att fälla upp och blir som en liten juldekoration. Den innehåller 24 st ekologiska teer. En ny sort varje dag fram till jul. Smart! Pris ca 65 kr/24 påsar.

Julte Pepparkaksstund.

Julte Pepparkaksstund.

De lanserar nu samtidigt två ekologiska julteer med smakerna Pepparkaksstund och Kanelmagi. Låter gott. Välkommen höst och vinter liksom! Pris ca 55 kr/18 påsar.

Finns där teer finns!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.