Kycklinglårfilé

Kycklinglårfilé

Kycklinglårfilé

Jag älskar kyckling. Min favoritdetalj på kycklingen är kycklinglårfilé. Saftig och god, svår att misslyckas med. Vi äter i princip alltid kyckling i någon form till lunch på söndagar. I går var inget undantag. Jag testade (varuprov) nyheten Kycklinglårfilé från Lönneberga. Kryddade bara med lite grillkrydda och ugnsbakade tills de fick en innertemperatur på 72˚C. Till detta serverade jag en matvetesallad som är så himla god och nyttig (tack Marie för receptet) och Svärmors råkostsallad. En fantastiskt god och nyttig söndagslunch!

Redo för ugnen!

Redo för ugnen!

Färdigt när de når en innertemperatur på 72 grader.

Färdigt när de når en innertemperatur på 72 grader.

Nyttigt, gott och vackert!

Nyttigt, gott och vackert!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *