Alkoholfri Pripps Blå

Alkoholfri Pripps Blå
Alkoholfri Pripps Blå

Jag är inte mycket för att dricka alkohol. Blir max ett glas bubbel och ett glas vin under en helg. Kanske en fredagsdrink när sonen inte ska skjutsas till eller från fredagsträningen. Föredrar ofta en Pepsi Max eller två! Extra glad blir jag därför när fick hem produktprov på alkoholfri Pripps Blå (ej betalt samarbete).

Klassikern Pripps Blå (Blå blå vindar och vatten, Blå blå vindar och hav – Tomas Ledin) har nu kommit ut i en alkoholfri variant, Pripps Blå 0,0%. Dessutom i en förnyad design. Det som lyfts fram är den blå färgen, som står för sommaren och de blå stunderna, skeppet, som symboliserar frihetskänslan samt ordbilden med kronan på toppen som karakteriserar Pripps Blå. Riktigt fin burk och god smak är vårt omdöme!

Perfekt när man vill ha smaken men inte alkoholen!
Perfekt när man vill ha smaken men inte alkoholen!

Intresset för alkoholfri öl har ökat kraftigt de senaste åren och förra året passerades 20-miljonerlitersvallen. Vi har alltid alkoholfri öl hemma. Perfekt när man vill ha smaken men inte alkoholen till middagen en vardagskväll eller till lunchen när vi är ute med båten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *