Allt godis är inte gott

Det finns inte många godsaker jag inte gillar. Jag älskar bullar, kakor, muffins, glass, godis, chips, ostbågar, popcorn… Ja det mesta!

Vad gäller godis finns det bara ett fåtal godissorter jag inte gillar. Det är tex engelsk konfekt, after eight, marmeladkulor och söt lakrits. Något jag gillar väldigt mycket är choklad i alla dess former. Gärna med någon god smak eller fyllning.

Choklad med lakrits i har funnit ett tag på svenska marknaden. Marabou har sin Marabou Black som är choklad fylld med saltlakrits. Jag tycker den är riktigt god. Nu har konkurrenten Karl Fazer kommit med en ny chokladkaka – Karl Fazer Liquorice Dragé, mjölkchoklad fylld med lakritskonfektyren Lontoo Rae.

Jag fick den nya chokladkakan i brevlådan idag och självklart kunde jag inte låta bli att öppna den. Tyvärr, den här chokladsmaken var inget för mig. Chokladen i sig var god, men inte lakritsen. Kombinationen gick inte alls ihop utan det skar sig för mina smaklökar. Filippa däremot, hon tyckte det smakade mycket gott. Hon gillar också lakrits i alla dess former. Jag tror det kommer att vara så här för många, antingen älskar man den nya smaken eller så hatar man den. Det finns inga mellanting.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *