Snabbrawnola

Snabbrawnola

Snabbrawnola

Som jag berättade tidigare är jag superinspirerad och helt lyrisk av min nya kokbok Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott. Nu har jag lagat till ytterligare ett recept – Snabbrawnola. Helt enkelt en raw och glutenfri granola utan tillsatt socker, kallat rawnola. Då den går supersnabbt att göra har den fått namnet snabbrawnola. Passar perfekt att toppa sin yoghurt eller smoothie med. Man kan även göra små bollar och ta med som mellanmålssnacks. Receptet går att variera efter eget smak och tycke. Man kan till exempel blanda i hackade nötter, torkad frukt, använda andra gryn eller krydda med andra spännande kryddor.

Underbart gott och perfekt som topping på yoghurt, kvarg, fil eller smoothie

Underbart gott och perfekt som topping på yoghurt, kvarg, fil eller smoothie

Själv följde jag det föreslagna receptet till punkt och pricka. Det gick lätt och snabbt att göra ordning. Jag har bara testat det som mellanmålsbollar och kunde knappt sluta äta. Gudomligt gott! Ser fram emot att toppa yoghurten med blandningen, tillsammans med fräsch frukt och goda bär. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *