Användbart innehåll

I förra veckan la jag en order på leksaker hos Lekmer och eftersom jag handlade för över 800 kr fick jag den trevliga Loppipåsen Förskola på köpet. Det tackar jag för!

Själva påsen i sig är stor, tålig och mycket användbar. Den är perfekt att frakta barnens extrakläder i till och från skolan/förskolan, ha som skridskopåse, till och från stranden, till tomburksförvaring, etc. Sedan fick jag med ett antal prover, produkter och erbjudanden, värde ca 700 kr! Det var tex en burk A-creme, värdecheck på mjukglass från Arla, en Pixibok, en liten tub barntandkräm, saltfri majs, provförpackningar från SebaMed av bubbelbad, olja, kräm och ett plastdjur, prova-på-erbjudande från Viaplay och micro-popcorn samt rabattkuponger och erbjudanden från olika företag.

Har du beställt en Loppi-påse?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *