Arbogapastej finns nu som ekologiskt alternativ

Arbogapastej finns nu som ekologiskt alternativ

Arbogapastej finns nu som ekologiskt alternativ

Jag äter mycket mackor. Eller heter det föresten smörgåsar? Whatever. Jag äter det till frukost, mellis och ibland även till middagen eller kvällsfikat. Alltid smör, avokadoröra, messmör, färskost eller mjukost i ett första lager. Sedan ett gott pålägg som skinka, ost, ägg eller leverpastej. Vad gäller leverpastej så är det inte bara ett av mina absoluta favoritpålägg med god smak utan även en bra källa till järn. Sedan kan det givetvis förekomma skumma saker på ingredienslistan. Välj den med minst tillsatser bara så är det ett helt okej pålägg. En av mina favoritpastejer Arbogapastej finns nu som ekologiskt alternativ.

Nybakta frallor! Ja, jag lät bageriet stå för bakkonsten denna gång!!!

Nybakta frallor! Ja, jag lät bageriet stå för bakkonsten denna gång!!!

Konsumenternas efterfrågan på ekologiska livsmedel ökar stort. Under förra året kunde man se en ökning på 39 procent för denna kategori. Själv är jag ivrig anhängare till den ekologiska produktutvecklingen. Eftersom vi köper och äter just Arbogapastej ganska ofta är jag riktigt nöjd med denna ekologiska nyhet. Prisskillnaden gentemot ”icke-ekologisk” är inte så stor, smaken är precis lika god och den är lika lätt att skiva. Lätt val med andra ord!

En härlig lördagsfrukost!

En härlig lördagsfrukost!

Frukosten imorse bestod av nybakta (av bageriet) frallor med olika pålägg. Ost, skinka, Pauluns sockerfria chiasylt och leverpastej. Min favorit blev, trumvirvel, leverpastej! Och inte ett öre får jag för att skriva detta (även om jag gärna skulle vilja det!!).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *