Årliga besöket i Åre

Årliga besöket i Åre

Åre är ett fantastiskt ställe på många vis. Underbart att åka dit både under vintern och sommaren. På vintern susar vi gärna ner för backarna på våra slalomskidor och på sommaren besöker vi ofta äventyrsbadet på Holiday Club, åker downhill-cyckling och shoppar på reorna.

Åresjön ligger blank och vacker

Vi har som årlig tradition när vi ändå är i Östersund på sommaren att ta en tur till Åre. Självklart blev det en tur dit även i år. Denna gång bara över dagen. Det var över 30 grader varmt så den planerade shoppingrundan kortades ner avsevärt och ersattes med en längre stund på den fina stranden. En god lunch intogs på Max hamburgare.

Sol och bad i värmenVi tar igen oss på handdukarna

Vattnet var alldeles ljummet och det var ljuvligt att ta sig ett dopp. Solen stekte och det var ont om skugga så ville man ha svalka var det vattnet som gällde. Vi hade kunnat stannat hur länge som helst men en surströmmingsskiva väntade oss hos svärföräldrarna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *