Shopping i Östersund och Åre

Vi har inte shoppat alls särskilt mycket kläder under våren och sommaren. Det har mest blivit småkompletteringar som behövts, typ utvuxna kläder, jackor och skor för barnen samt ersättning av trasiga eller uttjänta plagg för mig och Mattias. Det är sällan vi hinner komma iväg till affärer och köpcentra och kommer vi väl iväg måste vi i princip lämna barnen hos barnvakt eftersom de helt enkelt avskyr att gå med oss i allt utom leksaksaffärer… Nätshopping har mer eller mindre blivit en nödvändighet för oss.

Inköpt till mig och barnen

Förhoppningsvis bra inköp av kläderSnygga och funktionella plagg

Under semestern i Östersund och besöket i Åre hann vi i alla fall med att spana in reorna på stan på respektive ort och vi kom hem med lite smått och gott. Mattias köpte lite kläder till sig och jag kom hem med en blus, skinnjacka, två tröjor och en klänning/tunika. Till ordinarie pris köpte jag glas från Storsjöhyttan samt en GoGirl kisstratt på en friluftsbutik. Till barnen köpte vi en varsin höstjacka, till Gustaf ett par nya badbyxor (ej rea) en Sverigefotbollströja, en pikétröja och en farfarströja samt till Filippa en topp (ej rea) och ett par shorts. Riktigt bra och användbara inköp får vi hoppas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *