Eldgarnsö i strålande solsken

Eldgarnsö i strålande solsken
Eldgarnsö i strålande solsken
Många dopp blev det!
Många dopp blev det!

Ännu en magisk helg till ända. Vilket väder vi har i Sverige just nu. Sverige och svenskarna lever verkligen upp när det är sol och värme! Nu när svemester och hemester är modeord och ett ”nödvändigt ont” är vi väldigt lyckligt lottade som har en fin båt att semestra på. Vi tar alla chanser vi kan att åka ut med Fidelie. Och vi är inte ensamma direkt! I helgen blev det en favorit i repris. Helgen spenderades på Eldgarnsö i strålande solsken!

SUP och jolle är riktigt bra att ha!
SUP och jolle är riktigt bra att ha!
Perfekt att sola på!
Perfekt att sola på!
Perfekt att sola på!
Perfekt att sola på!

Bryggorna ligger öppet och i söderläge vilket innebär att båten ligger i sol nästan hela dagen och kvällen. Det blir snabbt som en bastu inne på båten. Varmt och kvavt. Jag älskar sol och värme och kan hantera det ganska bra, klagar sällan. Mina stackars familjemedlemmar påverkas däremot enormt av den tryckande hettan. Kan tala om att det blev många, sköna bad för oss alla. Vattentemperaturen i Mälaren ligger nu över 17 grader där vi låg och framåt kvällen på 19 grader (typ vid ytan) när solen legat på. Underbart!

Magiska solnedgångar!
Magiska solnedgångar!

Det blev en klassisk helg med sol, bad, mycket god mat och dryck, fiske med ordentlig fiskelycka (tre gäddor av storlek STOR men killarna körde ”catch and release”), familjepromenad och till och med söndagsträning för mig och Mattias (joggingtur för mig och lång SUP-tur för Mattias). En fantastisk helg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.