Bakismat

I min ålder är risken stor att dagen efter en alltför trevlig kväll blir en riktig slappardag. En slappardag tar jag gärna en lång sovmorgon för att sedan ligga i soffan och slökolla på bra serier eller någon film. Det bästa är att hela familjen inklusive barnen alla känner och gör liknande lugna aktiviteter. Har barnen ändå spring i benen är det bara att ringa efter några kompisar till dom så roar dom sig själva!

Happy Meal till middag

Pizza till middag för oss vuxna

Matlagning orkar man sig inte på och dessutom är det något härligt fett och onyttigt man har behov av. Dagen-efter-maten denna gång blev Happy Meal för barnen (Gustaf är fixerad vid drakarna man får med i Happy Meal och vägrar äta någon annanstans – fyra olika drakar har vi fått ihop hittills) och pizza för oss vuxna. Sååå gott! Jag har dessutom fått en ny favoritpizza – extra gräddad pizza med mozarella, parmaskinka, rödlök, tomater, oliver och ruccola. BÄST!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *