Bästa strumporna

Har du funderat på vad du använder för strumpor när du tränar? Själv köper och använder jag uteslutande funktions- och kvalitetsstrumpor. Tubsockorna som gällde på 80-talet skulle jag aldrig sätta på mig idag. Jag tycker strumporna är lika viktiga som alla andra träningskläder jag använder. Jag vill ha strumpor i funktionsmaterial. De andas, torkar snabbt och därmed minskar risken för skavsår och ger en behaglig känsla när jag rör mig. Funktionsmaterialet kapslar även in eventuella odörer som uppstår när vi svettas.

Jag har nästan uteslutande strumpor från Gococo. Gococo använder sig av funktionsmaterialet Cocona. Gococo har helt klart de bästa strumporna på marknaden enligt mig. Sköna, snygga och uppfyller alla de krav jag har på mina träningsstrumpor. Bra pris dessutom!

Idag hämtade jag ut min senaste strumpbeställning från Gococo. Dels ett par löparstrumpor ”No show circulation”. Strumpan är tunn och luftig och passar perfekt under sommarmånaderna eller inne på gymmet. Den har ett mönster i sulan som stimulerar cirkulationen i fotsulan. Dels kompressionsstrumpan ”Compression”. Strumpan ger ett behagligt tryck över vaden, stabiliserar vadmuskeln och ökar cirkulationen i vaderna när man är aktiv. Med kompressionsstrumpor på fötterna håller man sig fräschare under längre tid när man är aktiv. Två riktigt bra strumpor!

Vad använder du för strumpor när du tränar?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.