Best of the best

Lördagen spenderade jag ute på Älvsjömässan på Best of the best-konventet. Jag gick på 5 pass av 6. Jag hoppade över det sista med Jennie Widegren, jag hade dansat tillräckligt för dagen! Min dag bestod således av:

09.00-10.00 – Fanny Granström: West African Moves
10.15-11.15 – Cecilia Ehrling: Let´s move
11.30-12.30 – Martin Lidberg: Kombinationsträning
12.30-13.30 Uppehåll
13.30-14.30 – Åsa Fornander: BODYJAM®
14.45-15.45 – Caroline Nilsson: GymGlam Part II

Jag har inte dansat så mycket tidigare, och det var många danspass, men det var väldigt kul att testa på något nytt och jag tyckte själv jag hängde med rätt bra. Martin Lidbergs kombinationsträning var superkul. Jag gick ihop med en instruktör från Puls och hälsa och vi hade en rolig och jobbig timme tillsammans. Under pausen gick jag och strosade på mässan. Mattias och jag var där på eftermiddagen i fredags och det var inte roligare på lördagen. Jag måste säga att jag är ganska besviken på hälsomässan, inte mycket att se, inte mycket att köpa. Mest humbug om ni frågar mig.

Sen var det ytterligare ett danspass och min dag avslutades med Carolines styrkepass. Perfekt att avsluta med styrka! Konventet var kul och jag kommer att anmäla mig till fler konvent i framtiden!

Pausunderhållningen

Pausunderhållningen Freestyler

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *