Blandade nyheter från Cloetta

Blandade nyheter från Cloetta

Blandade nyheter från Cloetta

(Detta inlägg innehåller pressutskick) Förra veckan fick jag hem ett paket fyllt med försommarens blandade nyheter från Cloetta. Min favorit från förra utskicket Läkerol Apple Elderflower finns nu i butik och jag köper den lite för ofta, hahaha! Jag och Läkerol liksom, mums! Finns en nyhet från Läkerol även i de senaste utskicket men mer om det nedan.

Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime

Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime

Läkerol YUP Mix Frozen Mango & Lime:  Sockerfria, lite större pastiller. Två nya, syrliga smaker i samma påse, Exotisk mango och Lime. Fräscht och gott där mango blev min favorit.

Polly Swedish fika

Polly Swedish fika

Polly Swedish fika: De klassiska chokladtäckta skumtopparna Polly kommer här med tre olika klassiska svenska fikasmaker, Kladdkaka, Blåbärspaj med vaniljsås och Kanelbulle. Kladdkakan blev min favorit med sin goda, djupa chokladsmak. Gillade även Blåbärspaj då den hade en härlig syra mitt i allt sött. Vad gäller Kanelbulle är åsikterna delade. Jag och Gus kände ingen kanelsmak, Filippa kände den om man sög på godisen ett tag. God ändå, men missvisade namn.

Sportlunch Caramel

Sportlunch Caramel

Sportlunch Caramel: Ett lite mer ”nyttigt” chokladalternativ. I denna nya smak toppas seg kakaonougat med ett lager flytande kola och är övertäckt av mjölkchoklad med riskrisp. Det givna valet när du behöver lite extra god energi enligt Cloetta. Enligt mig är den visserligen god, men inte nyttig någonstans och vill jag ha extra energi väljer jag inte godis utan något som ger mig mer näring.

Kick Mango

Kick Mango

Kick Mango: Den klassiska lakritskolan Kick får smak av solmogen mango. Helt okej enligt mig, men lakritsälskaren Filippa älskade den! Gus hatar lakrits och ville inte ens smaka.

Gott & Blandat Fizzypop & Co

Gott & Blandat Fizzypop & Co

Gott & Blandat Fizzypop & Co: Den klassiska Gott & Blandat-påsen är i denna nya version fylld med mjuka godisar i sk ”fizzy”-smaker. Den innehåller godis i flera olika färger och former, varav flera är i skum. De olika ”fizzy”-smakerna är citron, cola, äpple, persika, vattenmelon och bubbelgum. Mycket älskat av mina barn. Gott, men varför ändra ett koncept som fungerat så länge?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.