Bloggeventet på Café Opera

Idag var det bloggevent på Café Opera signerat WeRFamily och Loppi.se. Det bjöds på god lunch från Blueberry i form av wraps, bars och nötter. Cecilia Blankens var konfrencier på scenen och de olika företagen som Loppi.se, Leila Söderholm, UnderBARA BARN-mässan, Gro Play och Name it presenterade sig själva och sin affärsidé.

Leila Söderholm fanns på plats. Hon berättade om sitt fenomenala träningsprogram för hemmaträning (du kör igenom hela kroppen på 20 minuter och finns i tre olika nivåer) och hon hade ordnat fram trevliga goodiebags från Life. Påsen innehöll naturella hasselnötter, torkade aprikoser, kosttillskottet Rosenrot (hjälpen till optimal koncentrationsförmåga, lust och energi – vem kan inte behöva det då och då) samt en burk C-vitamin+super fruits.

 

Leksaksföretaget Gro presenterade sin affärsidé som är ekologiska leksaker som dessutom lär barn om miljö och hållbarhet. Smart idé och spelen verkade dessutom roliga.

Bambino bjöd på goda laxsnittar och delade ut praktiska puréburkar och skedar. Perfekt för småbarnsföräldern som är ute på språng (been there, done that).

I övrigt fanns bland annat UnderBARA BARN-mässan och Name it på plats.

Av Loppi.se fick vi en proppfull goodiebag när det var dags för hemgång. Den innehöll bland annat godis, tröja från Me and I, body, hakklapp, tallrik och sked, ljudbok, musikdvd, filmdvd, leksaksbil, lusmedel, barndricka och barnsmoothie från Småfolk och mycket mycket mer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *