Färska kycklingspett
Pressträffen med Lönneberga i veckan gjorde mig inte bara mätt och belåten får stunden utan vi fick även en välfylld kylväska med alla tio grillnyheter med oss hem. Det resulterade i att vi fick en riktigt god söndagslunch bestående av färska kycklingspett och till det serverade jag en riktigt god och nyttig rissallad bestående av svart råris, rödkål och edamebönor.
Kycklingspetten kommer i två olika smaker. Kycklingspett koriander, lime & chili och Kycklingspett paprika & örter. De är egentligen tänka att lägga på grillen men fungerade lika bra att tillaga i ugn. Se bara till att kycklingen får en innertemperatur på ca 70 grader. Resultatet blev perfekt! Otroligt saftig och smakrik kyckling! Kryddningarna gick hem hos hela familjen. Bäst tyckte vi faktiskt alla om koriander, lime & chili-kryddningen även om båda vara mycket goda.
Rissalladen är vårt favorittillbehör just nu och passar lika bra till kyckling som till tex lax. Galet gott, vackert och färgglatt, fullt med antioxidanter och andra nyttigheter.
Senaste kommentarer