Färska kycklingspett

 

Färska kycklingspett.

Färska kycklingspett.

Fungerar lika bra på grillen som i ugnen.

Fungerar lika bra på grillen som i ugnen.

Pressträffen med Lönneberga i veckan gjorde mig inte bara mätt och belåten får stunden utan vi fick även en välfylld kylväska med alla tio grillnyheter med oss hem. Det resulterade i att vi fick en riktigt god söndagslunch bestående av färska kycklingspett och till det serverade jag en riktigt god och nyttig rissallad bestående av svart råris, rödkål och edamebönor.

Lunchen är serverad!

Lunchen är serverad!

Kycklingspetten kommer i två olika smaker. Kycklingspett koriander, lime & chili och Kycklingspett paprika & örter. De är egentligen tänka att lägga på grillen men fungerade lika bra att tillaga i ugn. Se bara till att kycklingen får en innertemperatur på ca 70 grader. Resultatet blev perfekt! Otroligt saftig och smakrik kyckling! Kryddningarna gick hem hos hela familjen. Bäst tyckte vi faktiskt alla om koriander, lime & chili-kryddningen även om båda vara mycket goda.

Bästa söndagslunchen snart i min mage!

Bästa söndagslunchen snart i min mage!

Rissalladen är vårt favorittillbehör just nu och passar lika bra till kyckling som till tex lax. Galet gott, vackert och färgglatt, fullt med antioxidanter och andra nyttigheter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.