Optimala resträtten

Optimala resträtten måste vara pyttipanna. Ta vad du har hemma i kött- och korvväg, tärna detta, tärna några kokta potatisar, hacka lök, stek allt gyllene i en klick smör, krydda med salt och peppar och gärna en skvätt sweet chili sås.

Detta blev vår middag ikväll. Vi hade rester av grillad ryggbiff, grillad sidfläsk och korv efter en middagsbjudning vi hade i lördags kväll. Några falukorvsskivor från middagen igår fanns också kvar. Allt detta tärnades ner. Jag hittade också en liten infryst burk tacoköttfärs i frysen. I kylen fanns några centimeter purjolök kvar från matpåsen från Middagsfrid. Den finhackades. Jag kokade några potatisar och skar i kuber. Allt detta fick stekas ihop. Pytten serverades sedan med stekt ägg och grönsaker. Riktigt gott!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *