Micellärt vatten

Micellärt vatten

Micellärt vatten

En sak jag har lärt mig under åren är hur viktigt det är att rengöra ansiktet både på morgonen och kvällen. Att sova med smink är inte bra för huden. Nej, för att huden ska hållas mjuk och problemfri krävs det omvårdnad. I några år nu har alla pratat om micellärt vatten och även jag har hakat på den trenden.

Micellärt vatten är en skonsam ansiktsrengöring som rengör på djupet. Det påminner om ett vanligt vatten men innehåller små micellära partiklar som drar till sig smuts, orenheter och sminkrester. En fördel med micellärt vatten är att det är mycket mer skonsamt än vanlig rengöring. Den går att använda som ensam rengöring de dagar då du inte har så mycket smink på dig eller är helt osminkad. Annars använder man det efter sin vanliga rengöring som ett ansiktsvatten. Då drar micellära vattnet ur alla rester och annan smuts ur porerna.

Rekommenderat pris på 95 kr/200 ml

Rekommenderat pris på 95 kr/200 ml

Jag använder just nu (varuprov) ett micellärt vatten från Dr Organic med Aloe Vera som är riktigt bra. Har testat deras produkter förut och varit nöjd. Helt okej pris, ca 95 kr/200 ml. Den finns också med Manuka honung om man föredrar det. Bara ett tips från mig så här på kvällskvisten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *