Brave Brûlée från Lindahls

Brave Brûlée från Lindahls

Brave Brûlée från Lindahls

Jag har i flera veckor hållit utkik efter de senaste nyheterna från Lindahls kvarg. Äntligen har de nått de butiker där jag handlar. Självklart kunde jag inte låta bli att köpa hem för att testa. Den stora nyheten är den senaste kvargsmaken i Funky Flavours-familjen. Det är en kvarg utan tillsatt socker med smak av Creme Brûlée.

En smak som inte föll mig på läppen tyvärr.

En smak som inte föll mig på läppen tyvärr.

Jag har svårt att sätta fingret på vad Brave Brûlée egentligen smakar. Inte Creme Brûlée i alla fall. Jag tycker inte den var god. Tyvärr… Min favorit är fortfarande Choco Blanco.

Nyheter från Lindahls kvarg

Nyheter från Lindahls kvarg

En god och mättande frukost med extra allt!

En god och mättande frukost med extra allt!

Övriga nyheter är att Lindahls Kvargyoghurt 1000 g nu kommer med skruvkork och utan tillsatt socker. Dessutom kommer två nya smaker – jordgubb och mango-kokos, även dessa utan tillsatt socker. Skruvkork får ett stort plus från mig. Vaniljsmaken är en favorit sedan tidigare och jordgubbssmaken som jag testade är verkligen supergod. Samtliga är härligt krämiga, smakrika och mer mättande än vanlig yoghurt. Tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *