Cykelbyxor med vaddering

I helgen var det Vättern-weekend vid Cykloteket vid Norra Stationsgatan. Vi åkte dit före lunch i lördags. I ett stort tält utanför butiken sålde olika leverantörer ut cykelkläder, cykelskor, cykeltillbehör, cykelglasögon, kosttillskott etc till bra priser. Vi köpte lite cykelkläder (jag köpte en väst och ett par vadderade cykelbyxor, Mattias en lång- och en kortärmad tröja), cykelsolglasögon till mig, ramskydd till cyklarna, racerdäck till min cykel och en cykelpump.

Idag körde jag spinning 45 minuter på lunchen och då passade jag på att testa cykelbyxorna. Jag har aldrig haft ett par byxor med vaddering förut, men Mattias menar att det behövs när jag ska köra Tjejvättern. Jag måste säga att på kortare spinningpass gör de varken till eller från. Möjligtvis att det var skönare när man stod upp och cyklade. Då skyddade vadderingen de ädlare delarna. Men visst var de skönare för rumpan och ska man  sitta en längre tid på sadel kan det nog vara en fördel med lite vaddering. Bra pris var det i alla fall. Märket är Pearl iZumi och jag gav 300 kronor för ett par trekvartsbyxor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.