Mer balans i livet – nya produkter från Alpro

Ett ledord för företaget Alpro är att skapa mer balans i vardagen för folk genom att erbjuda växtbaserade produkter drycker och yoghurtar. En undersökning utförd av TNS Sifo visar att så många som en tredjedel av svenskarna mellan 30 och 39 år anser att de idag inte har balans i sina liv. Det är egentligen ganska enkelt. Vi behöver bara hitta lagom nivå i livet. Se till att träna lagom mycket, arbeta lagom mycket, ta dig tid för din familj och se till att unna dig något gott.

Hitta balans i livet med produkter från Alpro!

Hitta balans i livet med produkter från Alpro!

För att ge oss konsumenter större valmöjlighet för att leva ett mer balanserat och hälsosamt liv lanserar de nu nya produkter och utökar sitt sortiment med två färska drycker och en ny smak på sojayoghurten.

Mild & Creamy Granatäpple - kan det bli mer somrigt än så?!

Mild & Creamy Granatäpple – kan det bli mer somrigt än så?!

Nyheterna är färsk osötad mandeldryck, färsk kokosdryck och Mild & Creamy granatäpple. Färskdryckerna passar lika bra i smoothies, till morgongröten eller morgonflingorna, i kaffet som att dricka som de är. Granatäppleyoghurten passar lika bra till frukost, mellis, kvällsmat eller återhämtningsmål efter träning och går att äta som den är, med goda tillbehör eller som bas i en krämig och god smoothie.

Jag älskar Alpros produkter och de här lär vara minst lika bra som de övriga i sortimentet. Jag har redan testat den färska osötade mandeldrycken. Den har en god och fin ton från rostad mandel som trots att drycken är osötad ändå ger en viss sötma i smaken. En dryck helt i min smak!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *