Den årliga skolgårdsfesten

Glada barn på den årliga skolgårdsfesten!

I onsdags gick barnens årliga skolgårdsfest av stapeln. Den inleddes med mingel och vernissage av terminens skolarbete och följdes av en hejdundrande folkfest ute på skolgården. Alla klasser bidrar med något att sälja och sedan delar alla klasser lika på intäkterna där pengarna går direkt till klasskassan. Det är popcorn, fiskdamm med godis, tipspromenad, skoltröjsförsäljning, matiga mackor, korv, hamburgare, fika, dricka, femkamp, spöktunnel, etc. I år stod det åtta matiga smörgåsar på min to-do-lista.

En helt underbar kväll

Vädret var perfekt – dryga 26 grader och strålande sol. Det minglades, käkades och alla sken i kapp med solen. Barnen lekte och stojade och vi hade en fantastiskt trevlig kväll!

Gustaf med godispåsen i högsta hugg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *