Om en vecka smäller det

Låda med magiska ingredienser från Skylanders Trap TeamIvrig killeOm en vecka smäller det. 10 oktober för att vara exakt! Då kommer något mina barn och många med dom längtat ett helt år efter. Nya Skylanders, Skylanders Trap Team, släpps. I Skylanders Trap Team har Kaos, Skylands elakaste skurk, sprängt fängelset för att släppa ut Skylands största skurkar och skjutit splitter av den magiska kristallen Traptanium till Jorden i form av fällor. Nu är det upp till Trap Team att fånga skurkarna i kristallfällor och sen få dem att slåss för dig.

Gör din egen Jord-kristallFör att fira lanseringen av Skylanders Trap Team fick vi hem ett pysselpaket som innehåller alla magiska ingredienser och instruktioner från Skylands för att göra våra egna Jord-kristaller som ser ut som Skylands magiska Traptanium.

Skyddskläder på och redo med instruktionernaGustaf slet upp paketet på en gång, satte på sig skyddsglasögon och skyddshandskar och satte genast igång att göra sin egen kristall. Hur resultat blev får vi se längre fram då kristallen behöver cirka två veckor på sig för att få sin fulla storlek. Spännande!

Vi väntar med spänning på resultatet

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *