Kampanj på Spavistelse

I helgen var jag och Mattias på spa, närmare bestämt Selma City Spa. Det var så härligt, vi fick verkligen blodad tand och blev riktigt sugna på att boka in en längre vistelse på något annat spa och även ta en behandling.

Skepparholmen

Jag berättade tidigare om Spason där man direkt på nätet kan boka flera av Sveriges mysigaste spahotell, alltid med bästa-pris garanti. Jag funderar på att boka in mig och maken på Skepparholmen som ligger riktigt vackert i Stockholms innerskärgård, bara 20 minuter från city.

Fantastisk vy

Det bästa är att de har en extra förmånlig kampanj just nu för mig, och ni får faktiskt också ta del av erbjudandet, som gäller under de närmaste 48 timmarna. Bokar man en spavistelse via Spason får man 10% rabatt på de redan lägsta priserna. Uppge bara koden ”JessicaSund-spring2014” i kommentarsfältet när ni bokar.

Det kan ju inte bli billigare. Blir en perfekt bröllopsdagspresent till maken (vår bröllopsdag är den 9 juni)! Behöver bara skaffa barnvakt så är saken klar!

Vilket spa-hotell är du sugen på?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *