Världens bästa mellanmål

Världens bästa mellanmål

Världens bästa mellanmål

Idag fick jag hem produktprov på en mellanmålsdryck som nyligen fick utmärkelsen Världens bästa mellanmål på World Food Innovation Awards i London. Produkten heter My Foodie by Veg of Lund. Det är ett näringsrikt och vegetabiliskt mellanmål där basen består av svensk eller ekologisk potatis och rapsolja. Produkten innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker.

My Foodie by Veg of Lund.

My Foodie by Veg of Lund.

My Foodie påminner om en smoothie i konsistensen och är förpackad i en praktisk glasflaska. Den är fullproppad med vitaminer och mineraler och ger ca hälften av det dagliga behovet av Omega-3. Perfekt att ha med sig i väskan när man är på språng. Den finns just nu i tre smaker – blåbär, hallon och havtorn. Ett mättande, näringsrikt mellanmål som är vegetabiliskt och allergenfritt. Inget klydd med andra ord!

Blåbär.

Blåbär.

Havtorn.

Havtorn.

Jag har inte hunnit smaka på dessa än men det låter verkligen gott och är ett riktigt smart mellanmål. Vem gillar inte en god och mättande smoothie liksom?!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *