Bubbel för alla

Bubbel för alla

Bubbel för alla

Den här årstiden står festerna som spön i backen. Det är studentmottagningar, midsommar, nationaldag etc. Högsäsong för bubbel med andra ord! Bubblor i glaset sätter alltid guldkant på festen. Självklart ska det finnas bubbel för alla. 1 juni lanserades Nosecco, ett mousserande alkoholfritt vitt vin i proseccoinspirerad stil. Kul att det alkoholfria utbudet av mousserande viner växer. Det har faktiskt blivit lite av en trend att välja alkoholfritt. Större utbud, bättre kvalitet och ökad medvetenhet ligger bakom den nya nyktra trenden.

Nu kan alla skåla i bubbel!

Nu kan alla skåla i bubbel!

Nosecco har en frisk, fruktig och ungdomlig smak med inslag av citrus, honungsmelon och päron. Vinet passar bra som sällskapsdryck, till lättare vegetariska rätter eller ihop med fisk och skaldjur. Låter verkligen fräscht och gott!

Nyhet Nosecco lanserades 1 juni och finns på Systembolaget.

Nyhet Nosecco lanserades 1 juni och finns på Systembolaget.

Jag gillar verkligen att det satsas på goda alkoholfria alternativ. Alla ska kunna få dricka gott helt utan alkohol. Det här mousserande kan till och med barnen få njuta av om de vill. Det blir perfekt att bjuda gästerna på i mitten på juni då det är dags för Filippas traditionsenliga födelsedagsfirande med släkten.

*** Inlägget baseras på produktprov men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *