Edward Bloms Högtidssnaps

Edward Bloms Högtidssnaps

Edward Bloms Högtidssnaps

Vi fortsätter på jultemat. Snaps hör för många julen till. Sill och snaps går hand i hand. Min känsla är att man är trogen ett visst märke. Mattias köper alltid hem O.P. Anderson Aquavit. Själv dricker jag inte snaps och har inga preferenser. Men ska jag smaka är det kul att testa nya smaker och sorter. Den här julen kommer Edward Bloms Högtidssnaps få ackompanjera sillen.

Mycket vackert designad flaska.

Mycket vackert designad flaska.

Receptet till högtidssnapsen tog Edward fram som en kärleksförklaring till hans och Gunillas bröllop år 2011. Målet vid framtagningen var att den skulle falla alla  gäster vid bröllopsmiddagen i smaken. Både vana snapsdrickare, de som aldrig druckit kryddsnaps till mat förut, kvinnor och män. Smaken skulle också förmedla romantik och fest. Snapsen är blommig, aromatisk och mild med en lätt beska på slutet. Några av ingredienserna är fläderblom, citronmeliss, rosmarin, rosenvatten och pors. Alkoholhalten är något lägre och ligger på 32 %.

Edward Bloms Högtidssnaps är framtagen i samarbete med Saturnus och finns att beställa från den 1 september i Systembolagets beställningssortiment.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *