Efterlängtad film och nu längtar vi igen

Igår kväll gick jag och Mattias på bio. Vi såg Hobbit – En oväntad resa. Gryyymt bra! Precis lika bra som Sagan om ringen-filmerna. Bra story, fantastiska miljöer och scener, bra skådespelare, underbar filmmusik – ja, filmen hade allt det man kan önska sig av denna typ av film. Fantasy när den är som bäst!

Som vi har längtat efter denna film. Nu får vi vänta till december 2013 innan del 2 av Hobbit kommer. Del 3 kommer juli 2014. Vi får trösta oss med att första delen om några månader släpps på DVD/blueray. Förhoppningsvis med massor av extramaterial och behind the scenes som vi kan sluka medan vi väntar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *