ELW barn & baby

En spännande påse från Apoteksgruppen.

En spännande påse från Apoteksgruppen.

Jag försöker vara noga med vad jag serverar mina barn. Det ska såklart helst vara ekologiskt, närproducerat, av bra kvalitet och inte bara bestå av tomma kalorier. Självklart försöker jag också vara noga med vilka hudvårdsprodukter barnen får använda. Barns hud är känslig och bör inte utsättas för vad skit som helst. De ska vara effektiva men skonsamma, miljömärkta och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

ELW från Apoteksgruppen

ELW från Apoteksgruppen

Nu har jag fått hem ELWs senaste hudvårdsserie, Elw Barn & Baby, speciellt anpassade för barns känsliga hy. Produkterna är baserade på vårdande och miljövänliga ingredienser utan onödiga tillsatser, allergener, parfym, mineraloljor eller parabener. De är miljömärkta med Svanen och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet genom Svalanmärkningen.

ELW Barn & Baby

ELW Barn & Baby

I serien ingår badskum, schampo+balsam+duschtvål, balsamspray, babyolja och babycreme. Det känns jättebra att låta barnen få använda dessa. De gör rent och vårdar samtidigt som barnen och naturen mår bra. Kan det bli bättre?!

Hur resonerar du kring vad du ger dina barn?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.