Favoriten i ny skrud

Vid det här laget vet ni som brukar läsa min blogg att jag är stormförtjust i produkterna från Alpro. Alpro har ett brett utbud av växtbaserade drycker och yoghurtvarianter. De finns i en mängd olika varianter och smaker och finns både osötat och sötat. Alla produkter är 100% växtbaserade och därmed naturligt laktosfria.

Jag dricker och äter dessa för att jag tycker de är fantastiskt goda. Soja, mandel- och hasselnötsdrycken passar perfekt till morgongröten. Bidrar med både sötma och god smak. Yoghurten är god som den är eller toppad med goda flingor/granola/müsli och bär eller vad man nu föredrar.

Alpro Mandeldryck 250 ml

Alpros omtyckta mandeldryck har just lanserats i en mindre förpackning vilket gör den lättare att ta med sig när du är på språng. Drycken är uppfriskande, söt i smaken och passar alla som är på jakt efter en miljövänlig och hälsosam livsstil. Den nya förpackningen är en smidig Tetra Pak som rymmer 250 ml. Perfekt att slänga ner i väskan och dricka efter ett härligt träningspass eller som en del av ett mellanmål. Komplettera gärna med en kravmärkt banan eller matig smörgås. 
Det här tycker jag var en toppennyhet! Vad tycker du om Alpros produkter? Hiss eller diss?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *