Grillad kyckling med grönsakspasta
Kyckling på fredag – jajamensan! Kvällens middag gick dessutom supersnabbt att göra. Typ en minut! Jag köpte färdiggrillad kyckling från affären och kokade färsk grönsakspasta till.
Grönsakspastan hittade jag på Ica i helgen när jag storhandlade. Den heter Fresh Vegetable Pasta och kommer från Pastella. Jag köpte hem två paket gjorda på morot. Varje paket innehåller 40% grönsaker. Den är färsk och tar 1 minut att koka – både nyttigt och smidigt alltså. Jag tyckte den var riktigt smakrik och god! Passa er för att koka för länge bara, den blir snabbt överkokt.
Till kycklingen testade vi två av Erik Lallerstedts nya såser jag skrev om tidigare. Vi testade såsen Bearnaise Sweet Cayenne och dressingen Mango Chili. Bearnaise Sweet Cayenne var krämig, len och hade härlig hetta från cayenne som piffade upp den traditionella bea-smaken som fanns i botten. Mango Chili var, eftersom det är en dressing och inte sås, lite mer lös i konsistensen. Den var inte stark som såsen och passade därför även de mer känsliga smaklökarna. Smaken var mycket god med en lätt touch av mango- och chilismak. Hela familjen gav tummen upp!
En perfekt fredagsmiddag för oss som inte vill stå i köket hela kvällen!
Senaste kommentarer