Grillad kyckling med grönsakspasta

Grillad kyckling med goda såser.

Grillad kyckling med goda såser.

Kyckling på fredag – jajamensan! Kvällens middag gick dessutom supersnabbt att göra. Typ en minut! Jag köpte färdiggrillad kyckling från affären och kokade färsk grönsakspasta till.

Färsk grönsakspasta.

Färsk grönsakspasta.

Grönsakspastan hittade jag på Ica i helgen när jag storhandlade. Den heter Fresh Vegetable Pasta och kommer från Pastella. Jag köpte hem två paket gjorda på morot. Varje paket innehåller 40% grönsaker. Den är färsk och tar 1 minut att koka – både nyttigt och smidigt alltså. Jag tyckte den var riktigt smakrik och god! Passa er för att koka för länge bara, den blir snabbt överkokt.

Test av två av Erik Lallerstedts nya såser/dressingar.

Test av två av Erik Lallerstedts nya såser/dressingar.

Till kycklingen testade vi två av Erik Lallerstedts nya såser jag skrev om tidigare. Vi testade såsen Bearnaise Sweet Cayenne och dressingen Mango Chili. Bearnaise Sweet Cayenne var krämig, len och hade härlig hetta från cayenne som piffade upp den traditionella bea-smaken som fanns i botten. Mango Chili var, eftersom det är en dressing och inte sås, lite mer lös i konsistensen. Den var inte stark som såsen och passade därför även de mer känsliga smaklökarna. Smaken var mycket god med en lätt touch av mango- och chilismak. Hela familjen gav tummen upp!

En härligt god fredagsmiddag på 1 minut.

En härligt god fredagsmiddag på 1 minut.

En perfekt fredagsmiddag för oss som inte vill stå i köket hela kvällen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *