Proteinchips från Swebar

Proteinchips från Swebar

Proteinchips från Swebar

Är ni ute efter ett nyttigare snacks till fredagsmyset eller något salt att knapra på när helst suget sätter in? Helst äter jag vanliga chips och ostbågar men det finns nyttigare alternativ på marknaden. Jag har fått en ny favorit när det kommer till nyttigare snacks och det är proteinchips från Swebar (varuprov). Proteinchipsen innehåller 45% protein, 17% fiber och en fetthalt som är 60% lägre än i vanliga chips (dvs har en fetthalt på ca 10%).

Fredagsmys eller mellanmål?

Fredagsmys eller mellanmål?

Proteinchipsen finns i smakerna Barbeque, Sweet Chili & Sour cream samt Cheese Onion. Samtliga sorter är lagom tjocka, knapriga och faktiskt väldigt goda! Min favorit är helt klart Barbeque. Massor med god och ganska stark krydda – precis som jag vill ha det.

Svårt att bara ta en!

Svårt att bara ta en!

Chipsen marknadsförs som att passa både till fredagsmyset och som ett gott, mättande mellanmål. Till myset absolut, men som mellanmål är jag mer tveksam. Att äta chips till mellanmål skulle kännas helt fel för mig. Det sitter så djupt rotat. Detta oavsett näringsvärde. I vilket fall, tummen upp för dessa proteinchips!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.