1000 mil av kärlek

Som jag tidigare berättat firades Alla korvars dag den 12 mars. Jag firade den genom att hänga på Korvfestivalen. Bensinföretaget OKQ8 firade den genom att lansera korvar med nya smaker i sitt matsortiment. Korvar tillverkade av svenskt kött och med hög kötthalt. 11 nya smaker lanserades så det kan bli svårt att välja nästa gång du ska köpa en korv! Nyheterna Västerbottensostkorv, Chilikorv och Baconlindad wienerkorv får det i alla fall att vattnas i min mun. Korv är ju så gott! Förutom nya korvar vill OKQ8 sprida extra kärlek på vägen, 1000 mil av kärlek, till dig som har någon speciell som du inte har träffat på länge.

1000 mil av kärlek

1000 mil av kärlek

Kampanjen 1000 mil av kärlek ger dig chansen att få träffa någon du saknar. Det kan vara vem som helst, kanske en släkting, vän eller varför inte en gammal lärare! Ni träffas helt enkelt halvvägs och OKQ8 står för drivmedel, service av era bilar och en god måltid med de nya korvarna så klart. Vem vill du träffa? Anmäl er idag! Du hittar även kampanjen på deras Facebook sida.

Själv ska jag bege mig till OKQ8 på en gång. Det kurrar för fullt i magen och en, eller varför inte två, korvar kommer att sitta fint!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Det hade vart ”grejer” det !
    En korv på macken står dessutom ofta för min lunch när jag jobbar.
    Trucker varning, jag vet, men det är ju faktiskt rätt gott 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.