Enjoying life

Enjoying life – det är namnet på den undersökning som rederiet Viking Line har gjort för att kartlägga kvinnors fritids-och nöjesliv. Igår var jag på ett press- och bloggmingel där Viking Line kort presenterade resultatet av undersökningen.

Eventet höll till ombord på Viking Cinderella som då kvällens event var slut skulle ge sig iväg på en 22-timmars kryssning. Självklart fick vi möjligheten att stanna och åka med på kryssningen, men själv skulle jag jobba dagen efter så det gick inte.

Vi bjöds på bubbel och goda snittar. Det har blivit en hel del bubbel och snittar den senaste tiden för mig! Inte mig emot, lite lyx i vardagen piggar alltid upp! Sedan satte vi oss tillrätta för att ta del av intressant information.

I korthet visade undersökningen att vi kvinnor på fritiden oftast umgås med familj och vänner. Framför allt de som har familj har dock svårt att hinna träffa sina vänner så ofta som de skulle vilja. Men när man väl träffar sina vänner innefattar den perfekta tjejkvällen en middag och sedan vill många fortsätta ut och dricka drinkar och dansa. Kvinnor drömmer även om att kunna resa och träna i högre utsträckning än idag. Mer än hälften har någon gång åkt en Östersjökryssning och de allra flesta har gjort det för att kunna umgås med sina vänner.

Vi fick även träffa författaren, innehållsproducenten och livsstilsexperten Hannah Widell som berättade hur det är att leva ett liv med ena foten på Stureplan och den andra i småbarnsträsket. Tidigare i år släppte Hanna Widell även sin debutbok Sex and the mammaliv. Jag är ett stort fan av Hannah (och Amanda). Jag älskar deras podcast, deras sätt att vara och tänka. Vilka underbara kvinnor!!! Det var verkligen kul att höra henne berätta och riktigt kul att få hennes debutbok i goodiebagen. Självklart såg jag till att få den signerad!

Goodiebagen vi fick med hem innehöll även andra trevligheter som väska och plånbok, reseklädesskydd, necessär, krämer, hårborste, doftljus och en gratis kryssning.

Tack för ett trevligt ordnat event! Jag ser fram emot en kryssning med Viking inom en snar framtid och då har jag blivit lovad en Ramenburger!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jag åkte med på kryssningen och åt Hamburgaren igår, sjukt god! Kommer absolut äta den igen på nästa kryssning!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *