Samma som alltid

Är du som jag, alltså gärna gör dina olika val på ren rutin? Väljer samma sak som du alltid väljer? Man vågar inte ta någon risk utan satsar på säkra kort. Detta gäller i synnerhet vad jag äter. Jag snöar ofta in på en och samma rätt och upprepar den om och om igen. Jag har inget emot det, men kanske är det lite tråkigt ändå i längden.

Inspiration från Alpro

Nu vill företaget Alpro med en ny kampanj, #mymildandcreamy, inspirera och visa hur man med enkla medel kan variera sin frukost och få en bra start på dagen. Jag har fått hem Alpros fyra olika växtbaserade yoghurtvarianter, Mild & Creamy, och fyra burkar med olika topping.

Mild & Creamy och spännande toppingar

Genom att variera yoghurtsmak och olika toppingar kan man på ett lätt sätt variera sig så att ingen dag blir den andra lik. Det är bara att blanda hej vilt av det man har hemma och tycker om och skapa sina egna favoriter. Alpro kommer på sin hemsida med olika förslag på kombinationer ifall du vill ha tips och inspiration. Varför inte dela din egen favoritkombination och ha chans att vinna fina priser.

Jag undrar vilken som blir min favorit?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *